Fundaţia Novak Djokovic - bilanţ impresionant la 15 ani de activitate

Fundaţia Novak Djokovic a dat publicităţii, cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, un bilanţ al realizărilor organizaţiei a cărei principal obiectiv este asigurarea accesului la educaţie preşcolară de calitate fiecărui copil din Serbia până în 2030.

353 afișări
Imaginea articolului Fundaţia Novak Djokovic - bilanţ impresionant la 15 ani de activitate

Fundaţia Novak Djokovic - bilanţ impresionant la 15 ani de activitate

Fundaţia condusă de Novak Djokovic, alături de soţia sa Jelena a investit sume de bani impresionante în ultimii 15 ani, în medie un milion de euro pe an, impactând viaţa a peste 53.000 de copii pentru care au deschis 54 de grădiniţe.

Pe parcursul anului 2022, cele mai importante proiecte au fost fost deschiderea a 5 noi grădiniţe cu sprijinul partenerilor şi donatorilor, ajungând astfel la un total de 54 de grădiniţe.

Alte 134 de săli de studiu deschise în cooperare cu Ministerul Educaţiei din Serbia şi cu Banca Mondială.

În cooperare cu The Human Safety Net, Fundaţia a deschis 15 centre pentru părinţi şi îngrijitori din Serbia, care au început să funcţioneze.

În 15 ani, Fundaţia Novak Djokovic, împreună cu partenerii şi donatorii, a investit 15 milioane de euro în educaţia timpurie a copiilor.

Prin deschiderea de noi grădiniţe, prin punerea în aplicare a programului de programe şi proiecte, au fost impactaţi în mod direct 53.403 copii.

Peste 2.237 de cadre didactice au fost formate prin intermediul programelor pentru profesori şi educatori.

Peste 8 670 de părinţi au fost sprijiniţi prin intermediul Fundaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici