Galaxy S10 ascunde două „surprize” neplăcute la interior | VIDEO

Smartphone-urile din seria Galaxy S10 sunt unele dintre cele mai performante ale momentului şi includ componente de ultimă generaţie. Un cunoscut canal de YouTube a desfăcut un S10 şi a descoperit câteva soluţii nedorite la care a apelat compania, nu se ştie din ce motiv.

29332 afișări
Imaginea articolului Galaxy S10 ascunde două „surprize” neplăcute la interior | VIDEO

Galaxy S10 ascunde două „surprize” neplăcute la interior | VIDEO

Canalul JerryRigEverything a deschis telefonul şi a descoperit că portul USB-C este lipit de placa de bază.

În cazul în care portul de încărcare cedează este necesară şi înlocuirea plăcii de bază, iar reparaţia este mult mai scumpă decât simpla înlocuire a portului USB-C.

Aceasta nu este singura problemă descoperită de JRE. Senzorul de amprentă inclus în display nu poate fi înlăturat fără a fi desfăcut şi deteriorat ecranul. La fel ca şi în cazul anterior, dacă se strică senzorul, trebuie înlocuit şi ecranul.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici