Gândul: Cinci investitori cu pile vor ridica un mall peste parcul şi piaţa Obor

Tot mai multe firme de dezvoltare imobiliară se îndreaptă spre sectorul 2 al Capitalei, singurul în care spaţiul verde ar mai putea fi ocupat cu construcţii, pentru că aici au fost cele mai multe retrocedări pe astfel de zone. Dar nu numai persoanele private dezvoltă afaceri imobiliare, ci şi autorităţile statului, informează Gândul.

2 afișări
Imaginea articolului Gândul: Cinci investitori cu pile vor ridica un mall peste parcul şi piaţa Obor

Gândul: Cinci investitori cu pile vor ridica un mall peste parcul şi piaţa Obor

Consiliul local al sectorului 2 a încheiat, la începutul acestui an, un parteneriat public-privat cu firmele Practic SA, Procema SA, Băneasa Investments SA, Comnord SA şi Piaţa Obor Market&Complex Comercial SRL, pentru modernizarea Pieţei Obor.

Conform documentului, cele cinci firme au obligaţia de a construi, în cel mult 14 luni de la eliberarea amplasamentului (demolarea fostei pieţe agroalimentare Obor), un complex commercial, care presupune şi un mall. Partenerii consiliului local vor administra acest complex timp de 49 de ani, perioadă în care au obligaţia să plătească Administraţiei Pieţelor Sector 2 o redevenţă minimă de 9.000 de euro lunar.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici