Gândul: De ce nu găsim produse româneşti în supermarket

Coşul de cumpărături al românului se umple în special cu produse de import, cel puţin aşa se întâmplă în centrele cash&carry ale retailerului german Selgros.

19 afișări
Imaginea articolului Gândul: De ce nu găsim produse româneşti în supermarket

Gândul: De ce nu găsim produse româneşti în supermarket

De departe, afirmaţia se verifică la raionul de legume şi fructe,  78% din cantitate fiind adusă din alte ţări, potrivit studiului de caz prezentat ieri de reprezentanţii Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR).

Procentul este unul mediu, fiind mai mare în cazul anumitor sortimente.

Vezi cum explică retailerii lipsa produselor româneşti din supermarketuri pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici