Gândul: „Transilvania“ - pe agenda NATO a lui Bush

Constructorul autostrăzii „Transilvania” îşi leagă speranţele pentru continuarea lucrărilor la şoseaua căreia i s-a tăiat panglica în iunie 2004 de prezenţa în România a preşedintelui SUA, la summitul NATO, informează Gândul.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Gândul: „Transilvania“ - pe agenda NATO a lui Bush

Gândul: „Transilvania“ - pe agenda NATO a lui Bush

Surse din Ambasada SUA au declarat pentru „Gândul” că oficialii Bechtel vor încerca să-i arate lui George W. Bush autostrada, dacă acesta va survola Transilvania.

Preşedintele Bush este posibil să fie însoţit de Riley Bechtel, preşedinte al companiei şi director executiv, şi Zaccaria Adrian, directorul operaţional.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici