Garsonieră cu Dacia Logan la pachet promoţional - 21.000 de euro

Cea mai ieftină ofertă prezentă în cadrul târgului imobiliar Project Expo este o garsonieră de 21 de metri pătraţi utili ce costă 21.000 de euro. O precizare necesară este că locuinţa se află într-un complex rezidenţial din Ploieşti, informează cotidianul Adevărul.

182 afișări
Imaginea articolului Garsonieră cu Dacia Logan la pachet promoţional - 21.000 de euro

Garsonieră cu Dacia Logan la pachet promoţional - 21.000 de euro (Imagine: Codruţa Horja/Adevărul)

Oricare dintre cele 50 de garsoniere vine la pachet promoţional cu o bucătărie mobilată şi o Dacie Logan. Dacă din preţul locuinţei scădem 6.000 de euro (valoarea celei mai ieftine versiuni de Dacie Logan), rezultă un preţ al casei de 15.000 de euro.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftine garsoniere noi pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici