Garsoniere scoase la vânzare pentru sume de până la 35.000 de euro!

Preţurile garsonierelor din blocurile vechi ale Capitalei continuă să scadă, deşi într-un ritm mai lent decât în trecut. Acum, la un preţ de până la 35.000 de euro, în funcţie de zonă, vă puteţi alege cu o garsonieră destul de spaţioasă şi de bine întreţinută. Oferta include cel puţin câteva sute de imobile!

38 afișări
Imaginea articolului Garsoniere scoase la vânzare pentru sume de până la 35.000 de euro!

Garsoniere scoase la vânzare pentru sume de până la 35.000 de euro! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Preţurile garsonierelor bucureştene pornesc de pe la 7.500 - 8.000 de euro în zone "rău famate" şi ajung până la 93.000 de euro, cum este cazul uneia mobilate lux, din zona Piaţa Presei Libere.

În acelaşi timp însă, şi preţul apartamentelor cu două camere a scăzut şi va continua să scadă semnificativ. Şi este destul de posibil ca la o sumă de până la 35.000 de euro să vă puteţi cumpăra acum un apartament cu două camere, mai micuţ şi poate nu într-o zonă foarte bună, dar cu îmbunătăţiri.

Citeşte mai multe despre preţurile garsonierelor din Bucureşti pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici