Gazprom dispune reluarea livrărilor de gaz către Europa via Ucraina

Compania rusă Gazprom a dispus marţi reluarea livrărilor de gaz către Europa via Ucraina, în jurul orei 07.00 GMT (09.00 ora României), potrivit unor imagini transmise de postul de televiziune rus NTV.

16 afișări
Imaginea articolului Gazprom dispune reluarea livrărilor de gaz către Europa via Ucraina

Gazprom dispune reluarea livrărilor de gaz către Europa via Ucraina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestor imagini, un oficial Gazprom a dispus reluarea livrărilor către Turcia, Balcani şi Republica Moldova.

"Am primit ordinul, îl aplicăm", a răspuns un tehnician al Gazprom de la staţia din Sudja (vestul Rusiei, în apropiere de frontiera ucraineană).

O sursă din cadrul Gazprom a confirmat reluarea aprovizionării. "A început", a precizat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici