Germania alocă 2 miliarde de euro pentru start-up-uri în timpul crizei

Germania intenţionează să aloce 2 miliarde de euro pentru a sprijini start-up-urile în timpul crizei de coronavirus, a declarat miercuri ministrul Finanţelor, Olaf Scholz, citat de Reuters.

230 afișări
Imaginea articolului Germania alocă 2 miliarde de euro pentru start-up-uri în timpul crizei

Germania alocă 2 miliarde de euro pentru start-up-uri în timpul crizei

"Toate programele normale de ajutor sunt, desigur, disponibile şi pentru start-up-uri, dar dorim, de asemenea, să facem ceva pentru companiile care au mai puţine opţiuni pentru obţinerea liniilor de credit şi care beneficiază mai puţin de programul redus de muncă", a declarat ministrul Economiei, Peter Altmaier, jurnaliştilor, în timpul unei declaraţii comune cu Scholz.

„Acesta este motivul pentru care am creat acest program personalizat de 2 miliarde de euro, care va ajuta start-up-urile să supravieţuiască acestui moment dificil”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
germania,
imm,
criza

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici