Gheorghe Pogea are două locuinţe şi a câştigat anul trecut 205.500 lei

Gheorghe Pogea, noul ministru al Finanţelor, deţine un apartament şi o casă de vacanţă în judeţul Hunedoara, are economii în bănci şi poliţe de asigurare de aproximativ 125.000 de lei şi a câştigat anul trecut 205.500 lei din salarii şi dividende, potrivit  declaraţiei de avere publicate.

180 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Pogea are două locuinţe şi a câştigat anul trecut 205.500 lei

Gheorghe Pogea are două locuinţe şi a câştigat anul trecut 205.500 lei

Cele mai mari venituri au fost obţinute în 2008 din contractul de mandat ca director general , respectiv 174.000 lei. Pogea nu precizează cu ce companie a avut contractul de mandat, dar la audierea în comisiile de specialitate din Parlament a declarat că a ocupat funcţia de director general al companiei Titan Mar, deţinută de Adriean Videanu.

Pogea a mai obţinut 4.000 de euro din servicii de consiliere, de pe poziţia de asistent consilier şi 16.800 lei sub formă de dividende de la firma GP Management Experts, unde deţine 20 de părţi sociale.

Economiile ministrului Finanţelor se regăsesc în trei conturi curente la bănci care oferă dobânzi similare celor plătite la depozite, în sume de 10.000 de euro, 1.700 de euro şi 6.500 de lei, precum şi într-un depozit la termen de 58.400 de lei. Pogea deţine şi o poliţă de asigurare de viaţă cu o valoare la zi de 17.000 de lei.

Apartamentul (75 mp) şi casa de vacanţă (165 mp) din Hunedoara au valori neactualizate din 2004, însumând 150.519 lei. Pogea mai deţine un teren de 256 metri pătraţi în Hunedoara şi a moştenit în 2007 un teren de 2,5 hectare în judeţul Giurgiu.

Citeşte şi:

Declaraţia de avere a premierului Emil Boc

Declaraţia de avere a vicepremierului Dan Nica

Declaraţia de avere a ministrului Theodor Paleologu

Decralaţia de avere a ministrului Cristian Diaconescu

Declaraţia de avere a ministrului Mihai Stănişoară

Declaraţia de avere a ministrului Radu Berceanu

Declaraţia de avere a ministrului Vasile Blaga

Declaraţia de avere a ministrului Marian Sârbu

Declaraţia de avere a ministrului Victor Ponta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici