Gică Popescu îşi face un bazar de 10 mil. euro în Rahova

Fostul fotbalist Gică Popescu, 43 de ani, îşi face un centru comercial de tip bazar în apropiere de piaţa Rahova din Capitală, pe terenul fostei fabrici de vopsele a producătorului Fabryo Corporation, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro.

29 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu îşi face un bazar de 10 mil. euro în Rahova

Gică Popescu îşi face un bazar de 10 mil. euro în Rahova (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Eu cred în viitorul şi posibilităţile pieţei imobiliare, spre deosebire de alţii. Cred în potenţialul acestei ţări. Trebuie să avem curaj ca să putem face ceva. În septembrie-octombrie voi deschide un centru comercial, Doldora Bazaar, în Rahova", a spus Gică Popescu, unul dintre cei care şi-au plasat banii câştigaţi din fotbal în afaceri imobiliare în ultimul deceniu.

Citeşte mai multe despre bazarul pe care îl va construi Gigă Popescu pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici