Grăbiţi-vă să prindeţi comisionul redus de rambursare anticipată!

Cine are un credit în derulare şi vrea să ramburseze acum anticipat sumele împrumutate beneficiază de comisionul plafonat la cel mult 1% prin Ordonanţa 50 din 11 iunie, pe care însă Guvernul s-a angajat în faţa Fondului Monetar Internaţional să o modifice, după presiunile făcute de bancheri, potrivit Ziarul Financiar.

24 afișări
Imaginea articolului Grăbiţi-vă să prindeţi comisionul redus de rambursare anticipată!

Grăbiţi-vă să prindeţi comisionul redus de rambursare anticipată! (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Sunt în joc credite de 24 de miliarde de euro acordate de bănci în trecut clienţilor individuali, dintre care mulţi au rămas cu dobânzi fixate la niveluri înalte şi pot beneficia acum de noile reglementări pentru a se refinanţa printr-un împrumut mai ieftin.

Citeşte mai multe despre comisionul redus de rambursare anticipată pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici