Grand Arena Mall şi-a făcut pistă de karting la etaj!

În centrul comercial Grand Arena din sudul Bucureştiului, deţinut de familia oamenilor de afaceri francezi Harfi, a fost amenajată de circa o lună o pistă de karting indoor, în apropierea zonei de food-court, în încercarea de a face faţă competiţiei tot mai mari de pe piaţa centrelor comerciale, arată Ziarul Financiar.

1563 afișări
Imaginea articolului Grand Arena Mall şi-a făcut pistă de karting la etaj!

Grand Arena Mall şi-a făcut pistă de karting la etaj! (Imagine de arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor dezvoltatorilor, o plimbare de cinci minute costă 10 lei, în timp ce în Cotroceni Park, un alt mall din Bucureşti care oferă acest gen de distracţie, o "cursă" de zece minute costă între 30 şi 45 de lei, în funcţie de zi şi interval orar.

Citeşte mai multe despre pista de karting de la Grand Arean Mall pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici