Grindeanu spune că sunt şanse ca anul acesta să se circule pe drumul dintre Oradea şi A3

Sunt şanse reale ca pe cei 19 km ai drumului care face legătura dintre Oradea şi A3 circulaţia să fie deschisă anul acesta, afirmă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Lucrarea a ajuns la un stadiu fizic de 73%, mai spune Grindeanu.

3567 afișări
Imaginea articolului Grindeanu spune că sunt şanse ca anul acesta să se circule pe drumul dintre Oradea şi A3

Grindeanu spune că sunt şanse ca anul acesta să se circule pe drumul dintre Oradea şi A3

„Şanse reale ca pe cei 19 km ai drumului care face legătura dintre Oradea şi A3 circulaţia să fie deschisă anul acesta! Antreprenorul este bine mobilizat încă din luna martie 2022 când a fost dat Ordinul de începere”, afirmă Sorin Grindeanu.

El arată că după 1 an şi 5 luni, lucrarea a ajuns la un stadiu fizic de 73%.

Valoarea contractului finanţat prin Programul Transport 2021-2027 este de 545,9 milioane lei fără TVA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici