Grupul BGS vrea să listeze la Bursa din New York 30% din acţiuni

Grupul de pază şi protecţie BGS intenţionează să listeze un pachet de 30% din acţiuni la Bursa din New York (Nasdaq), demarând deja procedurile necesare, şi va investi circa cinci milioane de dolari pentru achiziţia şi dezvoltarea unei companii de securitate în Statele Unite ale Americii.

59 afișări
Imaginea articolului Grupul BGS vrea să listeze la Bursa din New York 30% din acţiuni

Grupul BGS vrea să listeze la Bursa din New York 30% din acţiuni (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

BGS are capital integral românesc, controlat de Bogdan Oprea în proporţie de 80%, restul titlurilor fiind deţinute în mod egal de Costin şi Daniel Oprea.

Anul trecut, BGS a raportat o cifră de afaceri de 22 milioane de euro prin divizia de securitate şi 1,7 milioane de euro prin divizia medicală, se arată într-un comunicat al grupului.

De la începutul acestui an, compania a realizat investiţii de circa 2,5 milioane de euro, pentru 66 de maşini de intervenţie 4x4 şi angajarea a 300 de persoane, inclusiv personalul filialei din Timişoara, care a fost deschisă joi, în urma unei investiţii de 0,5 milioane euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici