Grupul Eurolines vrea să investească 14 milioane de lei în autocare şi reţeaua de agenţii de turism

Eurolines va investi în acest an 14 milioane de lei în înnoirea flotei de autocare şi în creşterea celei de rent a car, în dezvoltarea reţelei de agenţii de turism, în tehnologie şi în online, precum şi în crearea unui training center intern, potrivit unul comunicat al grupului transmis MEDIAFAX.

164 afișări
Imaginea articolului Grupul Eurolines vrea să investească 14 milioane de lei în autocare şi reţeaua de agenţii de turism

Grupul Eurolines vrea să investească 14 milioane de lei în autocare şi reţeaua de agenţii de turism

"Pentru 2014, Eurolines pregăteşte un proiect inedit, o premieră în industria turistică românească. Pentru un an, o membră a echipei de management va călători într-un tur al lumii, pentru a documenta scris, foto şi video experienţa sa prin 25 de ţări, adresată şi customizată pentru clienţii TUI TravelCenter", se arată în comunicat.

Grupul Eurolines a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 330 milioane de lei

Grupul, din care fac parte 20 de firme din România, Germania şi Republica Moldova, a înregistrat în 2013 o creştere de 30% faţă de anul 2012. Valoarea EBITDA pentru anul 2013 reprezintă 3% din cifra de afaceri, iar rezultatul operaţional ajustat este de 4,6 milioane de lei.

Din această cifră, 70% este realizată de Touring Europabus România, compania care deţine reţelele de agenţii TUI Travel Center şi Eurolines. Vânzările de pachete turistice au crescut cu 61%, de bilete de avion cu 18% şi de autocar cu 7%.

Pentru acest an, Eurolines estimează o creştere a cifrei de afaceri de minim 20%.

Grupul Eurolines este controlat de Dragoş Anastasiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici