GTG: Companiile din România investesc până la 1 milion de euro în sisteme de securitate

Companiile investesc de la câteva mii de euro şi până la peste un milion de euro în integrarea infrastructurilor complexe de sisteme de securitate, potrivit estimărilor făcute de Global Technical Group (GTG), integrator de tehnologie din România.

214 afișări
Imaginea articolului GTG: Companiile din România investesc până la 1 milion de euro în sisteme de securitate

GTG: Companiile din România investesc până la 1 milion de euro în sisteme de securitate IT

Costurile de implementare diferă în funcţie de mărimea organizaţiilor, de nevoile specifice ale acestora şi de funcţionalităţile recomandate. Costurile asociate implementării pot fi, în funcţie de preferinţele companiilor, fie sub formă de abonament lunar, fie sub formă de investiţie unică, situaţie în care acestea pot fi recuperate în mai puţin de un an.

„După o perioadă progresivă de investiţii şi de creştere a infrastructurilor la nivel naţional, a apărut, automat, şi nevoia de gestionare, urmărire şi optimizare a acestora, de o manieră centralizată şi cu ajutorul soluţiilor IoT”, spune Fadi Rida, fondator şi CEO al Global Technical Group.

Companiile din sectorul bancar, din industria de petrol şi gaze, din retail şi dezvoltatorii de clădiri comerciale de tip mall şi de birouri sunt principalii investitori din România în tehnologii de tip Internet of Things (IoT), mai arată studiu GTG.

„În timp ce fiecare industrie se confruntă cu provocări unice, siguranţa clienţilor şi a angajaţilor, protecţia activelor companiei şi optimizarea operaţiunilor de business sunt vitale pentru toate organizaţiile de azi”, adaugă Rida Fadi.

Global Technical Group este unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software şi furnizare de soluţii tehnologice pentru eficienţa clădirilor şi a infrastructurilor de securitate. Prezent de peste 11 ani pe piaţa din România, grupul este compus din patru companii: Global Technical Systems, Global Technical Service, Global Intelligence şi Global Operations Center.

GTG a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 17 milioane de euro, iar recent şi-a extins operaţiunile în Bulgaria, Serbia şi Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici