Gucci, Armani şi Franco Ferre deschid magazine în România

În cel de-al doilea an de criza în care panta rămâne abrupt descrescătoare, branduri renumite de lux, precum Gucci, Armani sau Franco Ferre deschid magazine şi pentru consumatorii români, informează incont.ro

139 afișări
Imaginea articolului Gucci, Armani şi Franco Ferre deschid magazine în România

Gucci, Armani şi Franco Ferre deschid magazine în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit surselor din piaţă, Gucci va deschide în scurt timp un magazin de circa 270 de metri pătraţi în cadrul hotelului de cinci stele Athenee Palace Hilton, ca urmare a unei investiţii de 2 milioane de euro.
În acelaşi timp, casa de modă Armani va inaugura în toamnă primul său magazin pe Calea Victoriei, în Bucureşti. Brandul pătrunde în România prin compania Alsa Boutiques, cel mai mare comerciant de mărci de lux din ţară, ce deţine francizele Max Mara, Ermenegildo Zegna, Pal Zileri, plus Marella, Mariella Burani şi Cocinelle. Grupul va deveni astfel unic distribuitor al liniei de haine şi accesorii destinate tinerilor, Emporio.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici