Guvernul lucrează la strategia de reducere a efectelor secetei

Guvernul a aprobat, miercuri, un plan de măsuri pentru elaborarea strategiei naţionale de reducere a efectelor secetei pe termen scurt şi mediu, urmând ca strategia propriu-zisă să fie prezentată Guvernului în termen de 90 zile.

1 afișare
Imaginea articolului Guvernul lucrează la strategia de reducere a efectelor secetei

Guvernul lucrează la strategia de reducere a efectelor secetei

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut, marţi, ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remeş să definitiveze cât mai rapid strategia de combatere a efectelor secetei şi să înceapă urgent plata despăgubirilor către agricultori pentru culturile afectate.

Ministrul Agriculturii a asigurat că un document pe această temă va fi prezentat Guvernului în şedinţa de miercuri şi că sumele necesare despăgubirilor vor fi distribuite direcţiilor agricole judeţene în următoarele zile, pe baza dosarelor aprobate de instituţie, fondurile alocate de Guvern intrând deja în contul ministerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici