Guvernul României promite ajutor pentru o fabrică afectată de un incendiu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a promis ajutor guvernamental pentru o fabrică de echipamente medicale de protecţie, din judeţul Maramureş, afectată de un incendiu.

333 afișări
Imaginea articolului Guvernul României promite ajutor pentru o fabrică afectată de un incendiu

Guvernul României promite ajutor pentru o fabrică afectată de un incendiu

Liderul PSD a spus că va vorbi cu reprezentanţii Guvernului despre incendiul de la fabrica din nordul ţării.

„Îi asigur pe reprezentanţii Taparo, precum şi pe cele 1.300 de familii care depind de această investiţie, că voi discuta cu premierul şi cu membrii Guvernului pentru a găsi cele mai rapide forme de sprijin financiar. Totodată, în zilele următoare mă voi întâlni cu reprezentanţii companiei, deoarece sprijinul pentru firmele româneşti trebuie demonstrat prin fapte, nu doar prin vorbe”, a anunţat Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Incendiul a fost în noaptea de marţi spre miercuri. O hală de 12.000 metri pătraţi a ars în întregime, iar pagubele sunt însemnate. În fabrica din Târgu Lăpuş lucrează peste 1.300 de angajaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici