Harta autostrăzilor ce vor fi construite până în 2013

Consilierul primului-ministru, Andreea Paul Vass a postat pe blogul personal raportul "Măsuri pentru relansarea activităţii economice", în care se arată că programul de construcţie al autostrăzilor cuprinde peste 840 de kilometri de autostradă, care vor costa puţin peste 5 miliarde de euro.

4060 afișări
Imaginea articolului Harta autostrăzilor ce vor fi construite până în 2013

Harta autostrăzilor ce vor fi construite până în 2013

În perioada 2011-2012 vor fi finalizatri 276 de kilometri de autostradă, susţine Vass în raportul prezentat. Finanţarea acestor proiecte ajunge la aproximativ 3 miliarde de euro, însă valoarea totală se ridică la 5,17 miliarde de euro.

După cum se poate observa în harta viitoarelor autostrăzi, românii vor putea ajunge de la punctul vamal Borş până la Constanţa şi de la graniţă cu Moldova până la Bucureşti.

Citeşte mai multe despre autostrăzile ce vor fi construite până în 2013 pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici