Hidroelectrica va distribui dividende suplimentare de un miliard de lei către acţionari

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri împreună cu Fondul Proprietatea (FP), au aprobat, în adunarea acţionarilor de vineri, distribuirea sumei de un miliard de lei ca dividende, potrivit unui comunicat al producătorului de energie.

168 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica va distribui dividende suplimentare de un miliard de lei către acţionari

Hidroelectrica va distribui dividende suplimentare de un miliard de lei către acţionari

În 17 decembrie, statul a respins cererea Fondului Proprietatea pentru distribuirea sumei de 1,25 miliarde de lei drept dividende suplimentare de către Hidroelectrica.

În cele din urmă, FP a venit cu o nouă solicitare, pentru o sumă mai mică, care a fost aprobată de ministerul de resort.

Statul Român, prin Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri deţine 80% din compania Hidroelectrica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici