Hidroelectrica va livra energie electrica pentru RATB, un contract de 39 milioane de lei

Hidroelectrica a câştigat un contract în valoare de aproape 39 milioane lei pentru furnizarea de energie electrică către RATB, după ce a semnat recent un contract similar, de 56 milioane lei, cu Metrorex.

664 afișări
Imaginea articolului Hidroelectrica va livra energie electrica pentru RATB, un contract de 39 milioane de lei

Hidroelectrica va livra energie electrica pentru RATB, un contract de 39 milioane de lei (Imagine Darius Mitrache / Mediafax Foto)

Valoarea estimată initial a contractului a fost de 42,25 milioane lei, fiind atribuit în final la pretul de 38,87 milioane lei, in conditiile in care criteriul de atribuire a fost "preţul cel mai scăzut".

Licitaţia a fost organizată pe platforma SEAP, iar contractul se încheie pentru o perioada de 12 luni, presupunând livrarea unei cantităţi de energie estimată la cca 97.530 MWh la medie si joasa tensiune.

La licitaţie au mai participat şapte ofertanţi, respectiv Hidroelectrica, Arelco Power SRL, CEZ Vanzare SA, Electrica Furnizare SA, Tinmar Energy SA, RWE Energie SRL, E.ON Energie Romania SA, Romelectro SA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici