Hotelul Intercontinental Bucureşti, evaluat la 70,74 milioane euro

Hotelul Intercontinental din Bucureşti a fost evaluat de compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox la 70,74 milioane de euro, din care 30 milioane de euro reprezintă valoarea terenului şi 40,74 milioane de euro clădirea, inclusiv echipamentele.

203 afișări
Imaginea articolului Hotelul Intercontinental Bucureşti, evaluat la 70,74 milioane euro

Hotelul Intercontinental Bucureşti, evaluat la 70,74 milioane euro (Imagine: Mediafax Foto)

Evaluarea este prezentată în raportul anual al Companiei Hoteliere Intercontinental România (CHRI) transmis Bursei Electronice Rasdaq.

Compania are o capitalizare de aproximativ 37 milioane de euro, cele mai recente tranzacţii bursiere fiind operate la 25 aprilie.

La finele anului, trecut principalii acţionari erau RHIC Holding şi Lido SA, care deţineau 49,12%, respectiv 11,89% din titlurile companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici