Hotelul The Marmorosch Bucharest a atins un grad mediu de ocupare de peste 50%

Hotelul The Marmorosch Bucharest, deţinut de Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, a înregistrat în primul an de activitate un grad mediu de ocupare de peste 50%, anunţă compania.

693 afișări
Imaginea articolului Hotelul The Marmorosch Bucharest a atins un grad mediu de ocupare de peste 50%

Raiffeisen Bank lansează un program prin care IMM-urile pot lua credite de până la 500.000 de euro

Poziţia în centrul oraşului, istoria şi arhitectura unică au asigurat hotelului clasat cu 5 stele 70% din ocupare din rezervări externe. În ceea ce priveşte scopul călătoriei, 70% din rezervările din ultimul an au venit din segmentul turismului de afaceri.

„Având în vedere mediul economic general, am reuşit să asigurăm un grad mediu de ocupare de peste 50% în primul nostru an de activitate.”, a declarat Ausra Lucinskaite, Director General, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection Hotel.

De altfel, potrivit acesteia, ultimele luni au fost la 80-85% grad de ocupare, iar în următoarele luni unitatea este rezervată integral.

În ceea ce priveşte preferinţele şi cerinţele clienţilor, oficialii hotelului spun că oaspeţii din segmentul business preferă să rezerve camere în timpul săptămânii. Pe de altă parte, turiştii din segmentul de agrement rezervă de obicei weekend-uri lungi.

Inaugurat în urma unei investiţii de 42 de milioane de euro, hotelul The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection este cel mai amplu proiect al operatorului hotelier lituanian Apex Alliance.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici