HUAWEI Consumer Business Group anunţă vânzări spectaculoase pentru WATCH GT 4

134 afișări
Imaginea articolului HUAWEI Consumer Business Group anunţă vânzări spectaculoase pentru WATCH GT 4

În 10 zile de la lansarea noii serii GT, HUAWEI Consumer Business Group (CBG) anunţă vanzarea a peste 1000 de unităţi WATCH GT 4.

Acest succes se datorează şi gamei largi de modele şi culori disponible, printre care se numără şi HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT, comercializat exclusiv pe HUAWEI Store.

Interesul arătat de utilizatori pentru noile ceasuri smart din seria GT 4, cu design elevat şi funcţii de înaltă acurateţe, confirmă încă o dată poziţionarea de lider pe care HUAWEI o deţine în categoria wearables în România.

După lansare, softul noilor ceasuri a beneficiat de un update, care aduce îmbunătăţiri ale funcţiei de monitorizare a ciclului menstrual, a aplicaţiei de gestioare a caloriilor, Stay Fit, care include acum o bază de date cu alimente extinsă, şi o customizare a feţelor de ceas şi mai bună.

Datorită succesului înregistrat, oferta de precomandă pe HUAWEI Store se prelungeşte până pe 15 octombrie 2023.

Astfel, HUAWEI WATCH GT 4 poate fi achiziţionat în continuare la pachet cu FreeBuds SE 2 cadou, dar şi cu o serie de beneficii, precum:

  • 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;
  • 12 rate fără dobândă;
  • livrare gratuită şi rapidă.

Preţuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei

Brown (curea din piele) – 1299 lei

Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei

Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei

Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei

Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici