Ialomiţianu: Consiliul de politici fiscale va rescrie Codul Fiscal

Consiliul de politici fiscale va răspunde, printre altele, de rescrierea Codului Fiscal, care nu mai corespunde realităţilor actuale, a declarat, vineri, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu.

29 afișări
Imaginea articolului Ialomiţianu: Consiliul de politici fiscale va rescrie Codul Fiscal

Ialomiţianu: Consiliul de politici fiscale va rescrie Codul Fiscal (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu e vorba de un nou Cod Fiscal. E vorba de rescrierea Codului Fiscal. Am decis, împreună cu secretarul de stat pe politici fiscale, să înfiinţăm un Consiliu pe politici fiscale, unde avem în vedere să invităm toate mecanismele profesionale - mediul de afaceri, Cameră de Comerţ, şi în cadrul acestui consiliu sigur că avem în vedere şi rescrierea Codului Fiscal, pentru că el nu mai corespunde realităţilor actuale - mă refer la principii generale privind fiscalitatea", a afirmat Ialomiţianu, răspunzând întrebărilor parlamentarilor din Comisiile de buget.

Săptămâna trecută, Ialomiţianu a anunţat că Ministerul Finanţelor Publice va înfiinţa un Consiliu de politici fiscale care va avea în componenţă atât specialişti din instituţie, cât şi reprezentanţi ai oamenilor de afaceri, cu scopul de a îmbunătăţi dialogul privind măsurile legislative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici