Ialomiţianu, desemnat “Ministrul de Finanţe al anului în Europa” de revista The Banker

Ministrul de Finanţe Gheorghe Ialomiţianu a primit de la revista The Banker premiul Ministrul de Finanţe al anului în Europa având în vedere rezultate obţinute în implementarea reformelor structurale, menţinerea sustenabilităţii fiscale şi a legislaţiei fiscale.

220 afișări
Imaginea articolului Ialomiţianu, desemnat “Ministrul de Finanţe al anului în Europa” de revista The Banker

Ialomiţianu, desemnat “Ministrul de Finanţe al anului în Europa” de revista The Banker (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Potrivit revistei The Banker, Guvernul a încheiat cu succes programul cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială în martie 2011 fără să tragă tranşa finală de un miliard de euro din finanţare şi a semnat un nou acord stand-by de tip preventiv în valoare de 3,5 mld. euro.

România nu intenţionează să tragă nici un fel de fonduri în cadrul acestui acord care este proiectat să întărească încrederea investitorilor, informează Ministerul Finanţelor.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici