IKEA aduce câteva produse la jumătate de preţ în fiecare miercuri şi joi

Cornel Oprişan, retail manager al IKEA România, cel mai mare retailer local de mobilă din punctul de vedere al vânzărilor, are o estimare extrem de pesimistă pentru piaţa mobilei pe care o vede în scădere în următorii şapte ani.

242 afișări
Imaginea articolului IKEA aduce câteva produse la jumătate de preţ în fiecare miercuri şi joi

IKEA aduce câteva produse la jumătate de preţ în fiecare miercuri şi joi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Pentru anul financiar septembrie 2010 - august 2011, IKEA vine cu oferte de produse la jumătate de preţ în zilele de miercuri şi joi, ceea ce poate indica o încercare de revigorare a vânzărilor din timpul săptămânii.
IKEA nu este singurul jucător care mizează pe strategii mai agresive de creştere a vânzărilor. Dacă pe de o parte compania suedeză, care se poziţionează pe segmentul economic, taie din preţuri, pe de altă parte Mobexpert, care se poziţionează pe seg­mentul mediu şi crescut de preţ, vrea să vândă mobilă în 12 rate cu dobândă zero la cumpărături de peste 8.000 de lei.
Strategiile propuse de ambii jucători au loc în contextul scăderilor rulajelor în 2009 şi după un început de an 2010 extrem de slab.

Citeşte mai multe despre ofertele IKEA pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici