Imobiliare: Se atinge „pragul de jos” în domeniul care a facut cei mai mulţi milionari?

Teama consumatorilor şi a investitorilor de a cumpăra într-o perioadă riscantă ar putea continua să-i determine pe proprietarii de active imobiliare (care vor dori cu adevarat să vândă) să reducă din preţuri cel puţin în prima parte a acestui an, într-o piaţă îngheţată aproape complet de mai bine de un an şi jumătate, arată "Ziarul Financiar".

23 afișări
Imaginea articolului Imobiliare: Se atinge „pragul de jos” în domeniul care a facut cei mai mulţi milionari?

Imobiliare: Se atinge „pragul de jos” în domeniul care a facut cei mai mulţi milionari? (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Pentru mulţi români, în deceniul trecut imobiliarele au fost afacerea vieţii: "Erau oameni care cumpărau orice era scos la vânzare în zonă. Nu conta preţul. Negociau cât negociau, dar până la urmă semnau tranzacţia", descria un investitor local situaţia de la începutul anilor 2000, când unii oameni de afaceri anticipau creşterea preţurilor.

Citeşte mai multe despre afacerile imobiliare în anul 2010 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici