„În 12 luni România va fi inundată de cash pentru că arată foarte bine“

România este o destinaţie favorită a fondurilor de investiţii în condiţiile în care economia creşte, forţa de muncă e bine pregătită şi ieftină, băncile vând active la preţuri reduse, iar statul listează companii, potrivit discuţiilor din cadrul conferinţei „Cei mai mari jucători din economie”, organizată marţi de Ziarul Financiar în parteneriat cu Carrefour, Siveco, CEZ, Garanti Leasing, Romtelecom, Cosmote, Gras Savoye, CITR Group, Opel şi Smartree.

1905 afișări
Imaginea articolului „În 12 luni România va fi inundată de cash pentru că arată foarte bine“

„În 12 luni România va fi inundată de cash pentru că arată foarte bine“ (Imagine: Shutterstock)

În plus, autorităţile plănuiesc listări sau privatizări importante, iar compani­ile mari prezente local se extind şi alţi jucători internaţionali de talie mare caută să intre în România, reiese din discuţiile purtate în cadrul conferinţei „Cei mai mari jucători din economie“, organizată ieri de ZF în parteneriat cu Car­refour, Siveco, CEZ, Ga­ranti Leasing, Romtelecom, Cosmote, Gras Sa­voye, CITR Group, Opel şi Smartree.

„România azi e o destinaţie favorită a fondurilor de investiţii care au adunat bani de la Londra sau din ţările nordice. Important e şi faptul că procentul de bani alocaţi României în cadrul acestor fonduri este în creştere. În 12 luni România va fi inundată de cash pentru că arată foarte bine. Banii vor veni şi în private equity şi în piaţa de capital“, a declarat Andrei Cionca, CEO al CITR Group.

Citeşte mai multe despre viitoarele investiţii străine în România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici