În 2010 revin creşterile de salarii. Cine va câştiga mai mult?

Anul trecut aproape nimeni nu mai vorbea despre creşteri salariale. Chiar şi în plină perioadă de criză au existat angajaţi care, la sfârşitul lunii, au găsit în cont mai mulţi bani decat în urmă cu un an, scrie BUSINESS Magazin. Iar situaţia s-ar putea repeta şi în acest an.

15 afișări
Imaginea articolului În 2010 revin creşterile de salarii. Cine va câştiga mai mult?

În 2010 revin creşterile de salarii. Cine va câştiga mai mult? (Imagine: Mediafax Foto)

Cei mai optimişti în privinţa unor noi creşteri salariale sunt angajatorii din sectoarele care şi anul trecut au stat pe primele locuri din acest punct de vedere, adică industrie şi farma. La începutul lui 2009, angajatorii din industrie estimau că vor avea creşteri salariale de aproximativ 10%.

În realitate, angajaţii au avut salarii cu 7,4% mai mari, iar pentru acest an directorii de resurse umane au bugetat majorări de 7,1%. În ceea ce priveşte industria farmaceutică, angajaţii care vor intra pe lista scurtă pentru o mărire salarială vor câştiga cu aproape 7% mai mult decât anul trecut. Alţi angajaţi care ar urma să câştige mai bine sunt cei din servicii financiare, în special cei din bănci, precum şi cei din IT.

Citeşte mai multe despre creşterile salariale pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici