Intel îşi restructurează afacerile, după schimbări la nivelul conducerii

Intel Corp, cel mai mare producător de semiconductori la nivel mondial, îşi restructurează afacerile, pentru a consolida toate diviziile în noul Intel Architecture Group, după ce Sean Maloney şi Dadi Perlmutter au fost numiţi lideri ai companiei.

21 afișări
Imaginea articolului Intel îşi restructurează afacerile, după schimbări la nivelul conducerii

Intel îşi restructurează afacerile, după schimbări la nivelul conducerii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Schimbările survin plecării unuia dintre directori, Pat Gelsinger, la EMC Corp.

Maloney va supraveghea activităţile de afaceri, în timp ce Perlmutter va răspunde de dezvoltarea produselor.

Directorul administrativ, Andy Bryant, va conduce divizia Technology and Manufacturing Group, în timp ce directorul general Paul Otellini se va concentra mai mult pe problemele de strategie corporatistă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici