Investiţia în infrastructură în 2010, cea mai mică din ultimii opt ani

Anul 2010 este cel mai slab an din ultimii opt, dacă vorbim despre drumuri. Problema este că nici măcar promisiunile nu sună mai bine. Cel mult vom ajunge pe două benzi până la Marea Neagră. Restul proiectelor - adică autostrazile Bucureşti-Ploieşti şi Transilvania - vor lua o pauză, informează www.incont.ro.

57 afișări
Imaginea articolului Investiţia în infrastructură în 2010, cea mai mică din ultimii opt ani

Investiţia în infrastructură în 2010, cea mai mică din ultimii opt ani (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Dacă ne uitam pe harta Europei şi apoi pe cea a României, înţelegem mai bine că ne încăpăţânăm să rămânem la periferia Uniunii. În ultimii ani, şantierele au fost finanţate numai de la buget, aşa că banii au fost irosiţi inutil pe şantiere care nu duc nicăieri. 2010 se termină cu 313 kilometri de autostradă daţi în folosinţă, dintre care doar 10 inauguraţi recent la Câmpia Turzii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici