Investiţie de 20 de milioane de euro într-un hotel la Băile Felix

Firma Building Real Estate, din Cluj-Napoca, va investi în acest an circa 20 de milioane de euro într-un hotel de patru sau cinci stele, cu 90 de camere, care va fi construit în staţiunea Băile Felix, din Oradea.

1 afișare
Imaginea articolului Investiţie de 20 de milioane de euro într-un hotel la Băile Felix

Investiţie de 20 de milioane de euro într-un hotel la Băile Felix

"Construcţia hotelului va începe în vara acestui an, urmând să fie finalizată peste circa trei ani, iar investiţia va fi de aproximativ 20 de milioane de euro", a declarat pentru MEDIAFAX administratorul Building Real Estate, Rareş Moise.

Unitatea va fi structurată pe opt etaje şi va avea restaurant, saloane de spa, piscină în aer liber şi un centru balneoclimateric. În afara acestora, hotelul va pune la dispoziţia turiştilor terenuri de fotbal şi tenis şi o parcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici