iPad 2 va avea două camere foto-video

Noile contracte semnate de producătorul de electronice Apple cu furnizorii de componente indică apariţia unui nou model de iPad, au declarat surse apropiate negocierilor, una dintre ele precizând că noua versiune a tabletei PC va avea două camere foto-video montate pe ambele părţi ale dispozitivului.

54 afișări
Imaginea articolului iPad 2 va avea două camere foto-video

iPad 2 va avea două camere foto-video (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gadgetul lansat anul acesta de Apple a cunoscut o explozie de popularitate, cu milioane de exemplare vândute în întreaga lume.

Modelul a fost criticat însă pentru lacune de conectivitate tradiţionale, cum ar fi camere web sau conexiuni USB. Producătorul de ecrane tactile Wintek Corp şi producătorul de baterii Simplo Technology sunt printre furnizorii de componente pentru iPad -uri, au spus patru surse apropiate negocierilor.

Citeşte mai multe despre noul model iPad pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici