Italia: Fiat va suspenda producţia pentru câteva săptămâni

Constructorul auto Fiat va suspenda producţia pentru câteva săptămâni, în decembrie şi ianuarie, la uzinele din Italia, din cauza unei reduceri bruşte a cererii.

19 afișări
Imaginea articolului Italia: Fiat va suspenda producţia pentru câteva săptămâni

Italia: Fiat va suspenda producţia pentru câteva săptămâni

Producţia va fi suspendată între două şi patru săptămâni, în funcţie de fabrică, a declarat Vittorio De Martino, reprezentant al sindicatului FIOM.

Oficialii companiei au refuzat să comenteze.

Constructorul auto deţine şase uzine în Italia, dintre care în cinci se produc autovehicule uşoare, iar în una camionete, în parteneriat cu PSA Peugeot-Citroen.

Compania are deja un program de închidere a producţiei în Ialia pe perioade scurte, între august şi noiembrie, dar a decis să prelungească măsura din cauza înăspririi condiţiilor de pe piaţă.

În plus, Fiat a anunţat că va suspenda producţia în ultima săptămână a lunii noiembrie la cea mai mare fabrică pe care o deţine în Italia, Mirafiori, din oraşul Torino.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici