Jeffrey Franks, după o întâlnire cu Ialomiţianu: Principalele taxe ar trebui menţinute anul viitor

Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, s-a întâlnit, duminică, la sediul Ministerului Finanţelor Publice, cu noul ministru de resort, Gheorghe Ialomiţianu, şi a declarat după această discuţie că principalele taxe din România ar trebui menţinute anul viitor la valorile actuale.

23 afișări
Imaginea articolului Jeffrey Franks, după o întâlnire cu Ialomiţianu: Principalele taxe ar trebui menţinute anul viitor

Jeffrey Franks, după o întâlnire cu Ialomiţianu: Principalele taxe ar trebui menţinute anul viitor (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Franks a discutat, vineri, cu premierul Emil Boc, a participat sâmbătă la o conferinţă pe teme economice, iar duminică va fi prezent la un concert al Filarmonicii "George Enescu", eveniment prilejuit de aniversarea a 130 de ani de la înfiinţarea BNR.

Jeffrey Franks a declarat sâmbătă, la o conferinţă a BNR pe teme economice, că restructurarea sectorului public trebuie să continue în anii următori, chiar dacă nu va mai fi nevoie de o consolidare fiscală bruscă, astfel încât în urma reformelor economia să devină mai eficientă şi competitivă, a declarat, vineri, şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks.

Ialomiţianu a preluat vineri conducerea Ministerului Finanţelor, de la Sebastian Vlădescu, unul dintre cei şase miniştri remaniaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici