Judeţele Suceava şi Maramureş vor încheia un parteneriat de colaborare în turism

Vicepreşedintele PC, Codrin Scutaru, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, şi cel al CJ Maramureş, Zamfir Ciceu, vor încheia un parteneriat de colaborare în turism.

198 afișări
Imaginea articolului Judeţele Suceava şi Maramureş vor încheia un parteneriat de colaborare în turism

Judeţele Suceava şi Maramureş vor încheia un parteneriat de colaborare în turism (Imagine: Shutterstock)

"Judeţul Suceava, prin preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, va iniţia un parteneriat cu judeţul Maramureş pentru turismul din România. Cele mai frumoase zone din România, Bucovina şi Maramureş, trebuie să fie o forţă care să crească potenţialul turistic al României în cel mai scurt timp", a spus Scutaru, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, cei doi preşedinţi consilii judeţene, Cătălin Nechifor şi Zamfir Ciceu, pot realiza împreună un asemenea proiect important.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a precizat, după conferinţa de presă la care a fost şi el prezent, că urmează să se întâlnească cu omologul său din Maramureş pentru a discuta despre un asemenea proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici