Jumătate din spaţiile comerciale din Bucureşti sunt controlate de patru investitori

Valoarea de piaţă actuală a spaţiilor stradale din Capitală este estimată la 1,5 miliarde de euro.

793 afișări
Imaginea articolului Jumătate din spaţiile comerciale din Bucureşti sunt controlate de patru investitori

Jumătate din spaţiile comerciale din Bucureşti sunt controlate de patru investitori (Imagine: Ziarul Financiar)

Radu Dimofte şi Gabriel Popoviciu, care controlează proiectul imobiliar Băneasa, (prin firmele Practic, Meteor şi Universal), Siminel Andrei cu fondul de investiţii Broadhurst, prin intermediul Romarta, Alain Bonte, acţionar la Generalcom şi Centrofarm şi Raluca Petcu, prin Romconsulting (unde acţionar a fost un senator PD-L), controlează mai mult de 1.000 de spaţii comerciale stradale din Bucureşti, aproximativ jumătate din această piaţă, potrivit consultanţilor imobiliari chestionaţi de ZF.

Citeşte mai multe despre piaţa spaţiilor comercciale din Bucureşti pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici