KFC închide temporar într-o ţară cu zeci de milioane de locuitori. Compania invocă situaţia economică, dar presa locală spune că are loc un boicot naţional

KFC a închis temporar puncte de vânzare în Malaezia , invocând condiţiile economice dificile. Presa locală relatează că închiderea s-a datorat boicoturilor legate de legăturile percepute ale lanţului de fast-food cu Israelul.

8497 afișări
Imaginea articolului KFC închide temporar într-o ţară cu zeci de milioane de locuitori. Compania invocă situaţia economică, dar presa locală spune că are loc un boicot naţional

KFC închide temporar într-o ţară cu zeci de milioane de locuitori. Compania invocă situaţia economică, dar presa locală spune că are loc un boicot naţional

Malaezia, o ţară majoritar musulmană, este un susţinător al palestinienilor, iar unele mărci occidentale de fast-food din această ţară, ca şi din alte naţiuni musulmane, au fost vizate de campanii de boicotare din cauza ofensivei militare a Israelului în Gaza.

QSR Brands (M) Holdings Bhd, care operează francizele KFC şi Pizza Hut în Malaezia, a declarat că a închis temporar puncte de vânzare KFC "ca răspuns la condiţiile economice dificile".

"QSR Brands şi KFC Malaysia a luat măsuri proactive de închidere temporară a punctelor de vânzare ca mijloc de a gestiona costurile de afaceri în creştere şi de a se concentra pe zonele comerciale cu grad ridicat de angajare", a precizat compania. Comunicatul nu a abordat rapoartele presei.

Nu a precizat câte magazine au fost afectate, dar presa locală a raportat că peste 100 de puncte de vânzare au fost închise temporar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici