La ce maşini costă o roată cât un Logan?

Un set de jante din aliaj pentru un Rolls Royce, Ferrari sau Bentley poate ajunge la peste 20.000 de euro, astfel încât, preţul unei singure jante ajunge la mai mult de 5.000 de euro, sumă cu care se poate achiziţiona un model Dacia Logan în versiunea de bază, arată "Ziarul Financiar".

83 afișări
Imaginea articolului La ce maşini costă o roată cât un Logan?

La ce maşini costă o roată cât un Logan? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă la un Rolls Royce nu se optează pentru jantele "clasice" de 21 de inchi, ci pentru un set şi mai "exclusivist" de 24 sau 26 de inchi, preţul acestora urcă până la 8.000 de euro pentru o singură jantă, la care se adaugă şi costul anvelopei.

Citeşte mai multe despre maşinile la care o roată costă cât o Dacia nouă pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici