La Londra se fac pariuri pentru un euro de 4,1 lei

Leul este văzut din nou cu ochi buni de analiştii străini, care îl văd acum "ieftin" în comparaţie cu monedele de pe pieţele vecine şi consideră ca euro ar putea să coboare la Bucureşti spre 4,1 lei în perioada următoare informează "Ziarul Financiar".

14 afișări
Imaginea articolului La Londra se fac pariuri pentru un euro de 4,1 lei

La Londra se fac pariuri pentru un euro de 4,1 lei (Imagine: Mediafax Foto)

Investitorii străini au împins deja euro spre 4,21 lei în şedinţa de ieri, cursul coborând astfel cu 1,8% faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

Citeşte mai multe despre estimările analiştilor străini pe tema cursului de schimb pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici