Lada 2190, mai ieftină ca Loganul! Cum arată un low cost rusesc?

Avtovaz răspunde la succesul modelului Logan cu un low cost numit Lada 2190, model care va avea un preț maxim de 6.150 euro și un preț de bază care ar trebui să graviteze în jur a 5.000 de euro, informează site-ul promotor.ro.

154 afișări
Imaginea articolului Lada 2190, mai ieftină ca Loganul! Cum arată un low cost rusesc?

Lada 2190, mai ieftină ca Loganul! Cum arată un low cost rusesc? (Imagine: www.promotor.ro)

Pentru a răspunde ameninţării tot mai serioase la adresa maşinilor ruseşti venită din partea Daciei Logan, producătorul Avtovaz intenţionează să lanseze, la viitorul Salon de la Moscova, modelul Lada 2190, al cărui principal atuu va fi preţul.

Citeşte mai multe despre Lada 2190 pe www.promotor.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici