Lanţul de magazine de haine H&M este în negocieri cu mallul Plaza

H&M (Hennes& Mauritz), unul dintre cei mai populari retaileri de îmbrăcăminte din lume, cu afaceri anuale de 10 mld. euro, se află în discuţii avansate cu Anchor Group, dezvoltatorul a două dintre mallurile importante din Capitală, Plaza România şi Bucureşti Mall, şi ar urma să deschidă chiar anul acesta cel puţin un magazin, potrivit unor surse din piaţă, citate de "Ziarul Financiar".

260 afișări
Imaginea articolului Lanţul de magazine de haine H&M este în negocieri cu mallul Plaza

Lanţul de magazine de haine H&M este în negocieri cu mallul Plaza (Imagine: Ziarul Financiar)

"A fost deja semnată o înţelegere între cele două companii, iar finalizarea contractului nu ţine decât de timp", spune una dintre surse, care afirmă ca H&M se află în prezent în negocieri cu mai multe malluri din provincie şi din Bucureşti.

Citeşte mai multe despre posibila deschidere a unui magazin H&M în Plaza Mall pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici