Larry Fink, unul dintre cei mai mari rechini financiari de pe Wall Street

După doar 21 de ani de când a înfiinţat BlackRock, Larry Fink gestionează active de 1.300 mld. dolari, aproape cât deficitul bugetar al SUA pentru anul în curs, informează Business Magazin.

63 afișări
Imaginea articolului Larry Fink, unul dintre cei mai mari rechini financiari de pe Wall Street

Larry Fink, unul dintre cei mai mari rechini financiari de pe Wall Street (Imagine: Business Magazin)

Probabil că în 1988, când a pus bazele BlackRock şi ale pieţei de obligaţiuni ipotecare, Laurence D. Fink nu s-a gândit că va ajunge ca peste două decenii să-şi vadă compania pe primul loc în lume dupa valoarea activelor. Şi nici că acest succes va fi obţinut pe rămăşiţele fumegânde ale pieţei de obligaţiuni ipotecare, a cărei prăbuşire a marcat începutul celei mai grave crize economice din perioada contemporană.

Citeşte mai multe despre cel mai mare administrator de bani din lume pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici