Leul a continuat să crească în raport cu euro. Cursul indicat de BNR: 4,8332 lei/euro

  • Leul a crescut vineri faţă de euro şi dolar
  • Moneda naţională s-a depreciat însă faţă de francul elveţian
226 afișări
Imaginea articolului Leul a continuat să crească în raport cu euro. Cursul indicat de BNR: 4,8332 lei/euro

Leul a continuat să crească în raport cu euro. Cursul indicat de BNR: 4,8332 lei/euro

Leul a continuat să crească vineri în raport cu euro, cotaţia indicată de BNR fiind de 4,8332 lei/euro, faţă de 4,8345 lei/euro, joi. Este a treia zi succesivă de apreciere pentru moneda naţională faţă de cea europeană. 
 
Moneda naţională s-a apreciat şi în raport cu dolarul american, iar dacă joi BNR a indicat un curs de 4,4143 lei/dolar, vineri acesta a ajuns la  4,3890 lei/dolar. 
 
În raport cu francul elveţian, leul a scăzut. Astfel, cotaţia indicată de Banca Naţională vineri a fost de 4,5616 lei/franc, în timp ce joi nivelul indicat era 4,5454 lei/franc. 
 
În ceea ce priveşte cotaţia gramului de aur, aceasta a scăzut, în ultima zi de tranzacţionare a săptămânii. Astfel, dacă joi un gram valora 229,2882 lei, vineri nivelul a ajuns la 228,9056 lei. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bnr,
curs valutar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici