LG şi-ar putea majora cota pe piaţa telefoniei mobile

Dificultăţile cu care se confruntă compania americană Motorola reprezintă o oportunitate pentru grupul LG Electronics, al cincilea producător de telefoane mobile la nivel mondial, să-şi majoreze cota de piaţă, a declarat directorul general al grupului sud-corean, Nam Yong, citat de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului LG şi-ar putea majora cota pe piaţa telefoniei mobile

LG şi-ar putea majora cota pe piaţa telefoniei mobile (Sursa: Mediafax Foto)

"Da, ne vom majora rapid cota de piaţă", a afirmat Nam, întrebat dacă performanţele slabe ale Motorola reprezintă o oportunitate de creştere pentru LG. El nu a precizat care este cota de piaţă vizată.

LG, care a deţinut anul trecut 7,2% din piaţă, a anunţat în luna ianuarie că are ca obiectiv pentru acest an vânzarea a 100 de milioane de telefoane mobile şi o cotă de piaţă de 8,3%.

Obiectivele companiei sunt susţinute de estimările privind evoluţia terminalelor performante, precum Viewty, şi extinderea pe pieţele emergente.

Motorola, al treilea mare producător de telefoane mobile din lume, a pierdut din cota de piaţă în favoarea Nokia şi Samsung Electronics, pentru că nu a reuşit să producă un telefon mai performant, care să înlocuiască cel mai bine vândut model al său, Razr, lansat în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici