Lichidarea şi dizolvarea Rulmentul Braşov, suspendată din nou

Dizolvarea şi lichidarea voluntară a firmei de stat Rulmentul Braşov a fost suspendată de către Tribunalul Braşov, la cererea acţionarilor minoritari, care au contestat o măsură similară în luna martie a acestui an, a anunţat, vineri, compania.

2 afișări

SSIF Orizont Vest Oradea a solicitat din nou, Tribunalului Braşov, împreună cu alţi acţionari minoritari ai Rulmentul, să anuleze decizia de lichidare a firmei, adoptată la 28 iunie, iar hotărârea a fost aprobată în parte de către instanţă, care a dispus suspendarea executării, se arată într-un comunicat al societăţii din Braşov, transmis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti.

Suspendarea este în vigoare până la finalizarea procesului, primul termen de judecată fiind la 19 septembrie, se spune în comunicat.

Acţionarii companiei au fost convocaţi la 16 august, pentru informarea privind situaţia financiară a firmei şi demisia administratorului provizoriu începând cu 15 august, sau începând cu data desemnării lichidatorului companiei de către acţionarul majoritar, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici