Licitaţie în scădere de locuinţe la Târgul imobiliar tIMOn

Organizatorii târgului imobiliar naţional tIMOn, deschis joi în Bucureşti, vor organiza duminică o licitaţie olandeză, în scădere, pentru vânzarea a cinci locuinţe, cu preţuri pornind de la 45.000 de euro - 150.000 de euro.

51 afișări
Imaginea articolului Licitaţie în scădere de locuinţe la Târgul imobiliar tIMOn

Licitaţie în scădere de locuinţe la Târgul imobiliar tIMOn (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Oferta va include apartamente şi o casă pe pământ. (...) Modelul de licitaţie propus este cel olandez. Fiecare proprietate va fi licitată către public începând cu preţul său de listă, în sens descrescător", a declarat, la deschiderea târgului, Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

El a menţionat că licitaţia va avea şase paşi, pornind de la 600 de euro.

Printre alte modalităţi de a atrage vizitatori la târg, organizatorii organizează şi o serie de dezbaterile pe diverse subiecte ale pieţei imobiliare, între expozanţi şi potenţialii cumpărători.

"Se va discuta liber şi fără ocolişuri despre agenţii, dezvoltatori şi fonduri de investiţii, despre capcane imobiliare, despre cum, când şi în ce condiţii obţii cel mai bun preţ pentru o locuinţă şi chiar despre «oferte de nerefuzat» de care trebuie să te fereşti", a mai spus Vlăsceanu.

tIMOn are loc în perioada 24-27 septembrie în Piaţa Constituţiei. La expoziţie participă 70 de firme, cu 120 de proiecte imobiliare cu preţuri de vânzare ale locuinţelor de 33.000 de euro pană la 600.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici